logo

INVITE

Designed to be different

De INVITE is uniek en niet vergelijkbaar met enig andere schermoplossing in de markt. Zowel de behuizing als de electronica zijn vanaf scratch ontworpen en staan geheel in dienst van het concept.

  • Hoogwaardig design dat kan worden afgestemd op ieder interieurontwerp.
  • Vandalismevrij scherm, geschikt voor plaatsing in publieke ruimtes.
  • Easy maintenance geschikt voor beheer groot aantal schermen.
  • Vlakke montage zonder gebruik van ophangbeugel.
  • Beheersbaar door betrouwbaarheid.
  • Duurzaam en circulair.
  • Modulaire opbouw.

Onze stelling

Komt géén van bovenstaande aspecten voor in uw pakket van eisen, dan is een reguliere schermoplossing waarschijnlijk meer geschikt. Maar wanneer één (of het liefst meerdere) van onze unieke eigenschappen matchen met uw behoeften, dan zijn wij al snel voor u dé meest geschikte oplossing!

Unieke behuizing

Voor INVITE is een behuizing ontwikkeld met een geïntegreerd ophangsysteem. De achterzijde van de behuizing wordt direct op de muur bevestigd zonder een aparte ophangbeugel. Hierdoor komt uw scherm mooi strak tegen de muur te zitten.

Maatwerk design

Met de introductie van INVITE Screens is de tijd voorbij dat een beeldscherm aan de muur een noodzakelijk kwaad is. De INVITE oplossingen kunnen volledig naar wens worden uitgevoerd. In iedere kleur, materiaal en design.

Duurzame oplossing

Veel organisaties streven naar duurzaamheid door stimulatie van de circulaire economie. Met onze electronica, en de INVITE in het bijzonder, vervullen wij deze behoeften door materiaalgebruik, efficiënt energieverbruik en een circulair businessmodel.

Displays & Spiegels

INVITE wordt zowel geleverd als display en ook als digitale spiegel. Technisch zijn beiden oplossingen identiek, het enige verschil is de voorkap. Bij de displays voorzien van glas en bij de digitale spiegels voorzien van een transparante spiegel.

Proximity sensoren

Deze (infrarood) proximity sensoren meten de nabijheid van personen in 3 te definieren zones. Aan deze metingen kunt u acties koppelen. Denk aan; het automatisch aan- en uitgaan van de backlight, het aanpassen van content, tellen van contacten, enz.

Diverse formaten

Wij bieden de INVITE aan in vele beeldformaten van 21″ tot 55″. Wanneer een bepaald schermformaat nog niet door ons wordt aangeboden (maar het panel wel door onze leverancier AUO), kunnen wij de behuizing op aanvraag voor u ontwikkelen.

interesse in onze INVITE?