logo

INVITE

Designed to be different

De INVITE is uniek en niet vergelijkbaar met enig andere schermoplossing in de markt. Zowel de behuizing als de elektronica zijn uniek en geheel in eigen beheer ontworpen. Beide staan geheel in dienst van het concept.

  • Hoogwaardig design dat kan worden afgestemd op ieder interieurontwerp.
  • Vandalismevrij scherm, geschikt voor plaatsing in publieke ruimtes.
  • Easy maintenance geschikt voor beheer groot aantal schermen.
  • Vlakke montage zonder gebruik van ophangbeugel.
  • Beheersbaar door betrouwbaarheid.
  • Duurzaam en circulair.
  • Modulaire opbouw.

Onze stelling

Wanneer één (of het liefst meerdere) van onze unieke eigenschappen matchen met uw behoeften, dan is XPO Screens dé meest geschikte oplossing voor u!

Unieke behuizing

Voor INVITE is een behuizing ontwikkeld met een geïntegreerd ophangsysteem. De achterzijde van de behuizing wordt direct op de muur bevestigd zonder een aparte ophangbeugel. Hierdoor komt uw scherm mooi strak tegen de muur te zitten.

Maatwerk design

Met de introductie van INVITE Screens is de gedwongen keuze voor een standaard oplossing verleden tijd. De INVITE oplossingen kunnen volledig naar wens worden uitgevoerd. In iedere kleur, materiaal en design.

Duurzame oplossing

XPO Screens draagt bij aan het streven naar duurzaamheid door stimulatie van de circulaire economie. Met onze elektronica, en de INVITE in het bijzonder, vervullen wij deze behoeften door materiaalgebruik, efficiënt energieverbruik en een circulair businessmodel.

Displays & Spiegels

INVITE wordt geleverd als display en als digitale spiegel. Technisch zijn beiden oplossingen identiek, het enige verschil is de voorkap. De displays zijn voorzien van glas, de digitale spiegels zijn voorzien van een transparante spiegel.

Proximity sensoren

Deze (infrarood) proximity sensoren meten de nabijheid van personen in 3 te definieren zones. Aan deze metingen kunt u acties koppelen. Denk aan; het automatisch aan- en uitgaan van de backlight, het aanpassen van content, tellen van contacten, enz.

Diverse formaten

Wij bieden de INVITE aan in vele beeldformaten van 21″ tot 55″. Wanneer een bepaald schermformaat nog niet door ons wordt aangeboden (maar het panel wel kan worden geleverd), kunnen wij de behuizing -op aanvraag- voor u ontwikkelen.

Heeft u vragen over onze INVITE en wilt u kosteloos advies op maat?