logo

INVITE® displays

Designed to be different

Interieur ontwerpers  en architecten hebben vaak er vaak een hekel aan om beeldschermen te plaatsen in een interieurontwerp. Grote zwarte vlakken in een weldoordacht ontwerp zijn niet wenselijk. Met de introductie van de INVITE® displays, die volledig gepersonaliseerd kunnen worden, is een beeldscherm in een interieur niet langer een noodzakelijk kwaad.

INVITE® displays

Onze INVITE® lijn richt zich volledig op de markt van middelgrote public-proof displays. Indoor displays die in openbare ruimtes geplaatst kunnen worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of iemand het scherm vernielt of op een andere manier beïnvloedt. Wij zijn van mening dat de reeds bestaande oplossingen voor “vandalisme vrije” displays in de basis vooral reguliere beeldschermen zijn met een beschermende behuizing. De INVITE® displays zijn de perfecte blend tussen design en functionaliteit. Download hier de INVITE® productinformatie.

Wat maakt het INVITE® Display uniek?

INVITE® Displays interessant voor:

Welke samenstelling past bij uw behoeften?

Neem contact met ons op +31 (0) 30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Diverse toepassingen

Door de unieke eigenschappen is het INVITE® display zeer geschikt voor diverse toepassingen. Denk aan verkeersruimten, showrooms, hotelkamers, wachtruimtes, kleedkamers, toiletruimtes, et cetera. Locaties waar een regulier beeldscherm te kwetsbaar is voor vandalisme, maar waar een hoogwaardige presentatie ook een belangrijke vereiste is.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.