logo

INTERIO

Dé maatwerk oplossing voor iedere interieurbouwer of interior designer

Speciaal voor de interieurbouw hebben wij een inbouwoplossing ontwikkeld die u in staat stelt de signage oplossingen volledig te integreren in uw interieur. We zien nog te vaak prachtige binnenhuis ontwerpen waarin achteraf standaard beeldschermen zijn gemonteerd. Maar als u geen standaard interieur geeft wilt u ook geen standaard oplossing voor uw schermen. Daarom is er INTERIO.

  • Onbeperkte creatieve vrijheid voor individualisering.
  • Niet gehouden aan standaardmaatvoeringen.
  • Eenvoudig te dupliceren bij grote aantallen.
  • Ideaal voor retail interieurs.

Ontwerp

Het proces start met het ontwerp van uw interieur. Signageoplossingen moeten ondergeschikt zijn aan uw ontwerp, dus is het zaak dat u in alle vrijheid kunt nadenken over het ideale design. In bovenstaand voorbeeld was er de wens om de beeldschermen te integreren in de spiegels boven de wastafel.

Engineering

Pas als het interieurontwerp klaar is, gaat XPO Screens aan de slag. Wij gaan kijken naar de meest ideale oplossing binnen de kaders van het ontwerp. En, we kijken naar de meest geschikte locatie voor het beeldscherm, de aansturing en de mediaplayer. In bovenstaand voorbeeld hebben we een maatwerk backplate ontwikkelt. Alles in nauw overleg met de opdrachtgever.

Eindresultaat

XPO Screens gaat uiteraard voor een optimaal eindresultaat, zonder enige concessie. Bovenstaand een prachtig voorbeeld, waar intensieve samenwerking toe kan leiden. Het beeldscherm is helemaal opgenomen in de spiegel en volledig onzichtbaar. Dankzij onze unieke onzichtbare sensoren reageert de content op de spiegel op de persoon die voor de spiegel staat.

2theloo media mirror

Voor 2theloo hebben wij een maatwerk oplossing ontwikkelt. Hiervoor is een bracket gemaakt waarop alle elektronica is gemonteerd. Deze bracket zit verwerkt in de deur boven de wastafel. Het scherm, de mediaplayer en de sensoren zitten keurig netjes achter de spiegel weggewerkt waardoor de consument het scherm en de elektronica niet ziet.

Klik hier voor de gehele 2theloo case.

Wij hebben alle partijen gesproken die zich bezighouden met digitale spiegels en maatwerk displays en niemand kon onze spiegel aanpassen zonder de functionaliteit en uitstraling aan te tasten. Tot wij in contact kwamen met XPO Screens zij kregen het voor elkaar om alles te verwerken in de dikte van onze spiegel. Magistraal!

- Bram Gleichman

Heeft u interesse in onze INTERIO en wilt u kosteloos advies op maat?