logo

INTERIO

Dé maatwerk oplossing voor iedere interieurbouwer

Veel te vaak zien we een prachtig ontworpen interieur waarin achteraf beeldschermen zijn gemonteerd. Een standaard beeldscherm is namelijk niet specifiek voor ú ontworpen en valt daarmee bijna altijd uit de toon. Speciaal voor de interieurbouw hebben wij een inbouwoplossing ontwikkeld dat u in staat stelt de signage oplossingen volledig te integreren.

  • Onbeperkte creatieve vrijheid voor individualisering.
  • Niet gehouden aan standaardmaatvoeringen.
  • Eenvoudig te dupliceren bij grote aantallen.
  • Ideaal voor retail interieurs.

Ontwerp

Het proces start met het ontwerp van uw interieur. De signageoplossingen moeten ondergeschikt zijn aan uw ontwerp dus is het zaak dat u zonder beperkingen nadenkt over het ideale design. In het bijgevoegde voorbeeld was de wens om beeldschermen te integreren in de spiegels boven de wastafel.

Engineering

Pas nadat het ontwerp is afgerond gaan wij aan de slag. Wij gaan kijken naar de meest ideale oplossing binnen de kaders van het ontwerp. We kijken naar de meest geschikte locatie voor het beeldscherm, de aansturing en de mediaplayer. In dit voorbeeld hebben we een maatwerk backplate ontwikkelt.

Eindresultaat

We gaan uiteraard voor een optimaal eindresultaat zonder enige concessie. Zoals u in het voorbeeld kunt zien slagen wij hier uitermate goed in. Het beeldscherm is volledig opgenomen in de spiegel en onzichtbaar. Middels (ook onzichtbare) sensoren reageert de content op de spiegel op de persoon die voor de spiegel staat.

2theloo media mirror

Voor 2theloo hebben wij een maatwerk oplossing ontwikkelt. Hiervoor is een bracket gemaakt waarop alle elektronica is gemonteerd. Deze bracket zit verwerkt in de deur boven de wastafel. Het scherm, de mediaplayer en de sensoren zitten keurig netjes achter de spiegel weggewerkt waardoor de consument het scherm en de elektronica niet ziet.

Klik hier voor de gehele 2theloo case.

Wij hebben alle partijen gesproken die zich bezighouden met digitale spiegels en maatwerk displays en niemand kon onze spiegel aanpassen zonder de functionaliteit en uitstraling aan te tasten. Tot wij in contact kwamen met XPO Screens zij kregen het voor elkaar om alles te verwerken in de dikte van onze spiegel. Magistraal!

- Bram Gleichman

Interesse in onze INTERIO?