logo

XASTing CMS

Juiste boodschap, juiste moment, juiste plaats.

Optioneel leveren wij onze hardware met een uitermate gebruiksvriendelijk Content Management Systeem, XASTing. Met XASTing beheert u zeer eenvoudig de content op uw scherm(en).

  • Cloud based oplossing.
  • Uitgebreide content editor.
  • Maximaal compatibel met onze hardware.
  • Voorbereid op koppelingen met sensoren.
  • Eenvoudig koppelen met externe gegevensbronnen.
  • Stabiel en betrouwbaar, ook bij tijdelijk wegvallen van internetverbinding
  • Biedt tevens ondersteuning voor Android, Windows, BrightSign, LG en Samsung-systemen.

Interessante prijsstelling

XASTing is niet alleen kwalitatief en functioneel een prachtige oplossing, het is ook nog eens prijstechnisch uitermate concurrend ten opzichte van vergelijkbare CMS oplossingen. Wij bieden diverse abonnementsvormen van monthly subscription tot aan lifetime licenses. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Content Editor

XASTing beschikt over de meest uitgebreide content editor in de markt. U maakt en bewerkt de content direct op ons platform. Hierdoor is het gebruik van andere programma’s om content te maken en te bewerken niet nodig. Veel oplossingen hebben een verdienmodel op het aanpassen van de content, bij ons kunt u dit allemaal zelf en dus geen verborgen kosten.

Content Scheduling

U wilt niet alleen de juiste content op de juiste plek hebben, maar ook op het juiste moment! Met XASTing gaat het plannen van content snel en eenvoudig. Ook kunt u (tevens repeterende) playlists inplannen door de tijdvakken te selecteren waarop u deze boodschap wilt tonen. Met een simpele ‘drag ’n drop’ sleept u de reeds gemaakte content naar het juiste tijdvak in de kalender.

Content loops

Met de Loop functie in XASTing stelt u eenvoudig nieuwe loops samen. Via de snelle zoekfunctie selecteert u bestanden uit de library voor uw nieuwe playlist. Een item toevoegen gaat ook hier met een eenvoudige ‘drag ’n drop’. Wanneer de loop compleet is kunt u per item eenvoudig de duration aangeven en ook de overgang tussen de beelden.

Platform designed

Veel Content Mangement Systemen duwen u in een bepaald vast stramien zonder mogelijkheden tot aanpassingen. En als deze er al zijn gaat de kassa heftig rinkelen. XASTing is ontworpen als platform zodat de gebruiker zonder beperkingen het systeem optimaal kan gebruiken. Zonder kostbare en tijdrovende back-end ontwikkelingen heeft u een uniek en uitgebreid platform om rijke en dynamische inhoud te maken.

Live data connections

De uitdaging is om uw systeem dermate slim op te bouwen dat u de gegevensinput zoveel mogelijk centraliseert en automatiseert. Via eenvoudig in te stellen koppelingen kunnen realtime gegevens (content) getoond worden uit externe bronnen. Door velden te koppelen aan een eenvoudige Google spreadsheet, XML/JSON datafeeds en zelfs office 365 zorgt u voor dynamische up-to-date content.

Sensor Integration

XPO Screens hardware maakt intensief gebruik van proximity sensoren. Deze sensoren meten de nabijheid (in 3 zones) van personen in de buurt van het scherm. Deze metingen kunnen op diverse manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld het switchen van de content bij digitale spiegels maar ook het aan- en uitzetten van de backlight bij ‘geen audience’ voor efficient energieverbruik.