logo

XASTing CMS

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats

Optioneel leveren wij onze hardware met een uitermate gebruiksvriendelijk Content Management Systeem, XASTing. Effectief communiceren was nog nooit zo eenvoudig. XASTing CMS is volledig gebaseerd op optimaal gebruiksgemak en een optimale communicatie. Met XASTing beheert u zeer eenvoudig de content op uw scherm(en). Bovendien prijstechnisch uitermate concurrerend ten opzichte van vergelijkbare CMS oplossingen.

  • Cloud based oplossing.
  • Uitgebreide content editor.
  • Maximaal compatibel met onze hardware.
  • Voorbereid op koppelingen met sensoren.
  • Eenvoudig koppelen met externe gegevensbronnen.
  • Stabiel en betrouwbaar, ook bij tijdelijk wegvallen van internetverbinding
  • Biedt tevens ondersteuning voor Android, Windows, BrightSign, LG en Samsung-systemen.

Interessante prijsstelling

XASTing is kwalitatief en functioneel een prachtige oplossing, daarnaast is het ook nog eens prijstechnisch uitermate concurrend ten opzichte van vergelijkbare CMS oplossingen. Wij bieden diverse abonnementsvormen, van monthly subscription tot aan lifetime licenses. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Content Editor

XASTing beschikt over de meest uitgebreide content editor in de markt. U maakt en bewerkt de content direct op ons platform. Hierdoor is het gebruik van andere programma’s om content te maken en te bewerken niet nodig. Veel oplossingen hebben een verdienmodel op het aanpassen van de content, bij ons kunt u dit allemaal zelf en dus geen verborgen kosten.

Content Scheduling

Met XASTing bepaalt u zelf de tijd en de plaats van uw content. Ook het plannen van uw content kan snel en eenvoudig. Met een simpele ‘drag ’n drop’ sleept u de reeds gemaakte content naar het juiste tijdvak in de kalender. Zo kunt u ( ook de repeterende) playlists inplannen door de tijdvakken te selecteren waarop u uw boodschap wilt laten zien.

Content loops

Een item toevoegen gaat ook hier met een eenvoudige ‘drag ’n drop’. Met de -Loop- functie in XASTing stelt u eenvoudig nieuwe loops samen. Via de snelle zoekfunctie selecteert u bestanden uit de library voor uw nieuwe playlist. Wanneer de loop compleet is kunt u per item eenvoudig de vertoningstijd aangeven en ook de overgang tussen de beelden.

Platform designed

Veel Content Mangement Systemen bieden alleen een vast stramien, zonder mogelijkheden tot aanpassingen (tenzij u betaalt). XASTing is ontworpen als platform, zodat de gebruiker zonder beperkingen het systeem optimaal kan gebruiken. XASTing is daarmee een uniek en uitgebreid platform om rijke en dynamische content te creëren, zonder kostbare en tijdrovende back-end ontwikkelingen.

Live data connections

De uitdaging is om uw systeem dermate slim op te bouwen dat u de gegevensinput zoveel mogelijk centraliseert en automatiseert. Via eenvoudig in te stellen koppelingen kunnen via XASTing realtime gegevens (content) getoond worden uit externe bronnen. Door velden te koppelen aan een eenvoudige Google spreadsheet, XML/JSON datafeeds en zelfs office 365 zorgt u voor dynamische up-to-date content.

Sensor Integration

XPO Screens hardware maakt intensief gebruik van proximity sensoren. Deze sensoren meten de nabijheid (in 3 zones) van personen in de buurt van het scherm. Door middel van (infrarood) proximity sensoren meten wij de nabijheid van personen in drie zones. Dit biedt de mogelijkheid om beelden te wisselen (kleiner/groter/persoonlijker) zodra iemand voor, of in de buurt van, de spiegel staat. Ook het aan- en uitzetten van de backlight bij ‘geen audience’ wordt hiermee geregeld en zorgt voor een efficient(er) energieverbruik.

Wilt u ervaren hoe gebruiksvriendelijk ons CMS is?