logo

Washroom Media

Washroom Media

Waarom? Omdat het werkt! Of men nu in een drukke horecagelegenheid, een grote universiteit of hectisch kantoor is; wanneer men naar het toilet gaat belandt men in een oase van rust en privacy. Een ideale locatie dus om op een ongedwongen manier te communiceren.

INVITE

Met de INVITE hebben wij een kant-en-klare oplossing voor u beschikbaar. De INVITE is ontwikkelt voor deze job en leveren wij in diverse bouwvormen waardoor wij voor iedere toepassing de ideale oplossing bieden.

Content Management Systeem (CMS)

Wij leveren onze hardware met een uitermate gebruiksvriendelijk CMS genaamd XASTing. Met deze (SaaS) oplossing creëert, beheert en scheduled u eenvoudig uw content op de schermen. U maakt zelf templates aan en legt koppelingen met andere informatiebronnen zoals; social mediakanalen, weer, verkeer, nieuws, live stream, roostersysteem, beursinformatie enzovoort.

Relevante toepassingen

Interne communicatie

Dé ideale manier om te communiceren met uw collega’s. Met washroom media deelt u eenvoudig en effectief relevante informatie met alle medewerkers. Goed aangepakte interne communicatie maakt organisaties sterker, efficiënter en doelgerichter. Voor interne communicatie is een digitale spiegel een elegante oplossing.

Klantcommunicatie

Wanneer u een locatie heeft met veel toiletbezoek, zoals horeca, bioscoop, tankstations, winkelcentra, etc, dan is dat een ideale plek voor effectieve klantcommunicatie. Door het communiceren van zaken als een event, aanbiedingen, openingstijden of een nieuwe App, haalt u optimaal rendement uit deze traffic.

Washroom Advertising

Openbare locaties zoals; horecagelegenheden, conferentie centra, vliegvelden, beursgebouwen, pretparken et cetera trekken zeer veel bezoekers. Uw bezoekers zijn wellicht een interessante communicatiedoelgroep voor andere partijen die bereid zijn daarvoor te betalen. Op deze wijze genereert u eenvoudig extra inkomsten.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

De ideale locatie

Voor effectieve washroom media zijn diverse mogelijkheden. Dit kunnen schermen zijn boven de urinoirs en in het zittoilet voor een gegarandeerde ‘face2face’ commmunicatie. Maar een digitale spiegel voorzien van sensoren en slim geplaatste schermen boven de handendrogers zijn ook ideale locaties. Uw toepassing zal de invulling bepalen, maar interactie is verzekerd!

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.