logo

Washroom Media

Washroom Media

Waarom? Omdat het werkt! Of men nu in een drukke horecagelegenheid, een grote universiteit of hectisch kantoor is; wanneer men naar het toilet gaat belandt men in een oase van rust en privacy. Een ideale locatie dus om op een ongedwongen manier te communiceren. Er zijn verschillende manieren waar u dit voor kunt inzetten. Wij hebben hier vier mogelijkheden voor u toegelicht maar u kunt de content op de schermen uiteraard volledig naar eigen inzicht bepalen.

Er zijn verschillende manieren waar u dit voor kunt inzetten. Wij hebben hier vier mogelijkheden voor u toegelicht maar u kunt de content op de schermen uiteraard volledig naar eigen inzicht bepalen.

Interne communicatie

Dé ideale manier om te communiceren met uw collega’s. Met washroom media communiceert u eenvoudig en effectief relevante informatie met alle medewerkers. Goed aangepakte interne communicatie maakt organisaties sterker, efficiënter en doelgerichter.

Communiceer met uw studenten

Onderwijsinstellingen zoals hogescholen en universiteiten herbergen niet zelden meer dan 10.000 studenten. Hoewel deze doelgroep continu bezig is met diverse media zijn zij toch moeilijk te bereiken. Washroom media zorgt ervoor dat u ze allemaal meerdere keren per dag bereikt.

Bereik uw gasten

U communiceert dagelijks met uw gasten. Maar toch bereikt u nooit iedereen en soms wilt u hen meer vertellen. Daarvoor is washroom media binnen de hospitality een ideaal communicatiemiddel. De gasten worden op effectieve, hoogwaardige en subtiele wijze op de hoogte gebracht van uw event, aanbiedingen, openingstijden of uw nieuwe app.

Mediaopbrengsten

Openbare locaties zoals; horecagelegenheden, conferentie centra, vliegvelden, beursgebouwen, pretparken et cetera trekken (soms wel dagelijks) duizenden bezoekers. Deze groep bezoekers zijn wellicht interessant voor andere partijen die bereid zijn daarvoor te betalen. Washroom media zorgt voor extra revenuen en voegt daarmee een extra dimensie toe aan uw businessmodel.

Wat kunnen wij u hierin bieden?

Wij hebben een aantal oplossingen ontwikkelt die zeer geschikt zijn om te worden geplaatst in toiletruimten.

INVITE Display

De INVITE® Displays zijn perfect voor communicatie op de meest impactvolle face2face plekken; boven de urinoirs, in het zittoilet of naast de spiegel. Vanwege deze strategische plekken is er sprake van een ongeëvenaard lang en impactvol contactmoment. Ideaal wanneer u washroom media inzet als gericht en effectief communicatiekanaal.

INVITE Mirror

De INVITE® Mirror (leverbaar in portrait en landscape) is voorzien van een transparante spiegel. Ideaal als spiegel boven uw wastafel of eventueel in een kleedkamer. Net als de INVITE Display is de INVITE Mirror ook public proof en kan zonder problemen in iedere openbare locatie geplaatst worden.

INTERIO Mirror

De INTERIO® Mirror is een fantastisch mooie, strakke digitale spiegel. Ideaal voor een mooie toiletruimte in uw hoofdkantoor. De INTERIO is leverbaar in zowel portrait als landscape. Uiteraard is ook de INTERIO voorzien van bewegingssensoren.

Wat de INTERIO uniek maakt is dat u deze op aanvraag kunt bestellen met een afwijkend formaat spiegel. Het formaat van het beeldscherm blijft gelijk en u kunt aangeven waar het scherm moet komen binnen het totale oppervlakte van de spiegel. Daarmee is de 32” INTERIO geschikt voor ieder interieur.

Maatwerk Mirror

Zoekt u een oplossing waar zelfs de INVITE of de INTERIO screens niet geschikt voor zijn? Bijvoorbeeld wanneer u de spiegels wilt integreren in een kastje? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij hebben al meerdere oplossingen gemaakt waarbij de beeldschermen zijn geïntegreerd in een maatwerk meubel.

Vertel ons over uw ideeën en wij komen met een oplossing.

Content Management Systeem (CMS)

Wij leveren onze hardware met een uitermate gebruiksvriendelijk CMS. Met onze (SaaS) software creëert, beheert en scheduled u eenvoudig uw content op de schermen. U maakt zelf templates aan en legt koppelingen met andere informatiebronnen zoals; social mediakanalen, weer, verkeer, nieuws, live stream, roostersysteem, beursinformatie enzovoort.

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

De ideale locatie

Niet de omvang van het scherm bepaalt de attentiewaarde maar de strategische plek waar deze is geplaatst. Met onze oplossingen is er geen plek meer waar u geen beeldscherm meer kunt (of beter gezegd wilt) plaatsen. U kiest zelf uw de beste touchpoints met de meeste impact uit zoals; in de toiletruimte, in de kantine, in (of bij) de lift, in de gang, etc.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.