logo

Washroom Media

Washroom Media

Washroom Media werkt! Horecagelegenheden, universiteiten, kantoren, vergaderzalen, waar je ook bent, er komt een moment op de dag dat je even naar een toilet gaat. Een moment van rust en privacy. De ideale locatie om op een ongedwongen manier, letterlijk één op één, te kunnen communiceren.

INVITE

De INVITE  van XPO Screens biedt u een kant-en-klare ideaaloplossing voor digitale communicatie (digital signage). Dus ook voor het ‘kleinste kamertje’ op uw kantoor, horeca- en sportgelegenheid, enzovoort. De INVITE is beschikbaar in diverse vormen en maten (en maatwerkoplossingen), waardoor wij voor iedere gelegenheid de ideale oplossing kunnen bieden. Dankzij jarenlange ervaring in o.a. de horeca weten wij exact welke eisen er aan onze producten worden gesteld.

Content Management Systeem (CMS)

Wij leveren onze hardware (optioneel) met een uitermate gebruiksvriendelijk CMS, genaamd XASTing. Met deze (SaaS) oplossing creëert, beheert en scheduled heel simpel uw content op de schermen. U maakt eenvoudig zelf templates aan, beheerst de vertoningsfrequenties en vertoningstijden en legt koppelingen met andere informatiebronnen. Bronnen zoals bijvoorbeeld: social mediakanalen, actueel weer, verkeer, nieuws, live streams, roostersysteem, beursinformatie, enzovoort.

Relevante toepassingen

Interne communicatie

Dé ideale manier om te communiceren met uw collega’s. Met Washroom Media deelt u eenvoudig en effectief relevante informatie met alle medewerkers. Goed aangepakte interne communicatie maakt organisaties sterker, efficiënter en doelgerichter. Voor interne communicatie is een digitale spiegel een elegante en verrassende oplossing.

Klantcommunicatie

Een locatie met veel toiletbezoek, zoals horeca, bioscoop, tankstations, winkelcentra, etc, is een ideale plek voor effectieve klantcommunicatie. Aanbiedingen, openingstijden, een event, of een nieuwe app bijvoorbeeld, kunnen actueel worden gecommuniceerd, waardoor u optimaal rendement realiseert uit toiletbezoek.

Washroom Advertising

Washroom Advertsing biedt u de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren. Horecagelegenheden, conferentiecentra, vliegvelden, beursgebouwen, stadions, pretparken en andere openbare locaties trekken zeer veel bezoekers. De bezoekers  van deze locaties vormen een interessante (wisselende) communicatiedoelgroep voor andere partijen, die bereid zijn daarvoor te betalen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

De ideale locatie

Voor effectieve washroom media bieden wij u verschillende mogelijkheden. Schermen en digitale spiegels bijvoorbeeld. Schermen boven de urinoirs en in het zittoilet zorgen voor persoonlijke ‘face-to-face’ communicatie. Slim geplaatste schermen boven de handendrogers bieden gegarandeerde aandacht. Onze digitale spiegels met bewegingssensoren zijn een absolute eye catcher. Interactie met de doelgroep is verzekerd!

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.

Interesse en wilt u meer weten?