logo

Altermedia Toiletreclame

Altermedia Toiletreclame

Altermedia is Nederlands grootste exploitant van Toiletreclame. We komen deze mediavorm allemaal dagelijks tegen. Want met meer dan 1.200 horeca-, bioscoop- en onderwijslocaties is Altermedia dé speler op het gebied van deze mediavorm op de Nederlandse markt. In totaal hangen er in Nederland bijna 10.000 postervlakken in deze locaties.

Veel assets binnen het Out-of-Home landschap worden momenteel echter omgezet van posters naar digitaal. Altermedia zocht naar een oplossing die voldoet aan haar belangrijkste vereisten:

  • Vandalismevrij
  • Strak design
  • Online benaderbaar
  • Voorzien van NFC
  • Herkenbaar

De Invite® displays van XPO Screens zijn hiervoor uitermate geschikt. Onze displays voldoen aan alle door Altermedia gestelde eisen. Medio 2017 start Altermedia daarom met de plaatsing van de eerste schermen binnen selectief gekozen high-end locaties.

Voor de herkenbaarheid heeft Altermedia de keuze gemaakt om haar eigen logo weer te geven op het scherm. Om de locaties, waar Altermedia de schermen plaatst, een hoge mate van maatwerk aan te kunnen bieden hebben zij gekozen voor 3 designs (wit, zwart en RVS look).

Omdat bij media-exploitatie de conversie erg belangrijk is, zijn alle displays voorzien van NFC technologie. Het NFC logo is door middel van LED verlichting duidelijk zichtbaar. De doelgroep direct kan hiermee direct reageren indien zij een advertentie zien die hen aanspreekt. Deze techniek wordt door Altermedia ook al toegepast op de huidige poster panelen.

 

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.