logo

Digitale Spiegels

Een touchpoint met een eigen gezicht

Het meest ultieme touchpoint is toch wel de spiegel! Allemaal krijgen ze uw aandacht en er bestaat zelfs onderzoek dat een vrouw gemiddeld 38 keer per dag in de spiegel kijkt… De spiegel is daarmee dé ideale drager om informatie over te brengen. Dit kan advertising zijn, maar ook ideaal voor voor interne communicatie, communicatie met uw gasten, studenten of gewoon relevante content dat past bij het umfeld.

XPO is de specialist in digitale spiegels

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van digitale spiegels. Er komt veel kijken bij het maken van de juiste digitale spiegel die past bij uw wensen en verwachting. Zo zijn er verschillende soorten transparante spiegels verkrijgbaar die, ieder door hun specifieke eigenschappen, geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Maar ook de keuze van de behuizing is belangrijk. Wat vindt u mooi en welke behuizing is geschikt voor de locatie waar u de spiegel wilt plaatsen. Veel vragen waar wij het antwoord op hebben!

U kunt bij ons terecht voor kant-en-klare oplossingen, maar wij kunnen ook een maatwerkoplossing van A tot Z voor u ontwikkelen!

INVITE Mirror

INVITE Mirror is dé oplossing bij uitstek voor digitale spiegels in publieke ruimtes. Zoals; horeca, beursgebouwen, tankstations, sportclubs enzovoort. Maar vanwege het strakke design, en de mogelijkheid deze volledig te personaliseren, ook ideaal voor uw hoofdkantoor of winkel.

INTERIO Mirror

Hoe ver u ook kunt gaan met het personaliseren van de INVITE, soms sluit dit toch niet aan op uw concept. Ook daar bieden wij een oplossing voor; de INTERIO Mirror. Met de INTERIO stellen wij u in de gelegenheid uw digitale spiegel te verwerken in ieder (retail) interieurconcept.

Slimme sensoren

Een spiegel blijft een gebruiksvoorwerp om jezelf te kunnen zien. Daarnaast vraagt een 1-op-1 contact met iemand die in de spiegel kijkt om een andere soort boodschap. Qua content is er bij een digitale spiegel dus vaak sprake van een andere situatie als er iemand voor staat dan wanneer er niemand voor de spiegel staat. Door middel van (infrarood) proximity sensoren meten wij de nabijheid van personen in 3 te definieren zones. Aan deze metingen kunt u acties koppelen, zoals bijvoorbeeld switchen naar andere (kleinere, gedetailleerdere) content zodra iemand voor, of in de buurt van, de spiegel komt.

Wij hebben alle partijen gesproken die zich bezighouden met digitale spiegels en maatwerk displays en niemand kon onze spiegel aanpassen zonder de functionaliteit en uitstraling aan te tasten. Tot wij in contact kwamen met XPO Screens zij kregen het voor elkaar om alles te verwerken in de dikte van onze spiegel. Magistraal!

- Bram Gleichman