logo

Digitale Spiegels

Persoonlijke aandacht voor uw boodschap

Onderzoek wijst uit dat een vrouw gemiddeld 38 keer per dag in de spiegel kijkt. Onze digitale spiegels zijn daarmee dé ideale drager om informatie op een persoonlijk moment over te brengen. Door middel van (infrarood) proximity sensoren meten wij de nabijheid van personen in drie zones. Dit biedt de mogelijkheid om beelden te wisselen (kleiner/groter/persoonlijker) zodra iemand voor, of in de buurt van, de spiegel komt. De inhoud van uw communicatie is helemaal aan u. Het kan een commerciële boodschap zijn, maar de digitale spiegel is ook ideaal voor interne communicatie met werknemers of uw gasten. Actuele informatie, of gewoon relevante content die past bij de locatie, of uw bedrijf. Het meest ultieme touchpoint is uiteindelijk de spiegel! Een eyecatcher van formaat.

XPO is de specialist in digitale spiegels

Er zijn verschillende soorten transparante spiegels verkrijgbaar die, ieder door hun specifieke eigenschappen, geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Natuurlijk hebben wij kant-en-klare oplossingen voor u, maar wij kunnen ook maatwerkoplossingen voor u ontwikkelen! Een digitale spiegel die past bij uw interieur, uw huisstijl, uw wensen en verwachting. Dankzij onze ervaring in het ontwikkelen van digitale spiegels weten welke behuizing het meest geschikt is voor de locatie waar u de spiegel wilt plaatsen. Vorm en uiterlijk kunnen geheel naar uw wens en smaak worden aangepast.

INVITE Mirror

INVITE Mirror is dé oplossing bij uitstek voor digitale spiegels in publieke ruimtes. Zoals: horeca, beursgebouwen, tankstations, sportclubs, winkels, enzovoort. Dankzij het strakke design en de mogelijkheid om de vormgeving volledig te personaliseren is dit ook een perfecte aanvulling op uw kantoor.

INTERIO Mirror

De INTERIO Mirror gaat nog een stap verder dan de INVITE. De INTERIO maakt het mogelijk uw digitale spiegel volledig custom made te verwerken in ieder (retail) interieurconcept.

Optimaal contact dankzij slimme sensoren

Een 1-op-1 contact met iemand die in de spiegel kijkt vraagt om een andere soort boodschap dan voor iemand die er op een afstandje langsloopt. Dankzij onze slimme (infrarood) proximity sensoren meten wij de nabijheid van personen in 3 verschillende zones. Aan deze metingen kunnen verschillende acties gekoppeld worden, zoals bijvoorbeeld switchen naar ander (kleinere, gedetailleerdere) beeld zodra iemand voor, of in de buurt van, de spiegel staat. Hiermee kan de boodschap verder worden gepersonaliseerd of aanvullende informatie worden toegevoegd.

Wij hebben alle partijen gesproken die zich bezighouden met digitale spiegels en maatwerk displays en niemand kon onze spiegel aanpassen zonder de functionaliteit en uitstraling aan te tasten. Tot wij in contact kwamen met XPO Screens zij kregen het voor elkaar om alles te verwerken in de dikte van onze spiegel. Magistraal!

- Bram Gleichman

Interesse?