logo

Losse modules

Op zoek naar maatwerk?

Zoekt u geen kant-en-klaar product, maar maatwerk? Bijvoorbeeld een scherm geïntegreerd in uw meubilair. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het probleem is vaak dat er een standaard beeldscherm moet worden ingebouwd in een maatwerk oplossing. Hierdoor wordt de constructie vaak onnodig diep en bent u ook afhankelijk van de leverbaarheid van het type beeldscherm en behuizing. Met onze losse modules (beeldscherm, aansturing, player, voeding en eventueel sensoren) kunnen wij in bijna iedere behuizing uit de voeten.

Alle modules los verkrijgbaar

Alle elektronica die wij gebruiken in onze producten worden ook als losse modules geleverd.  Dit geeft u ontzettend veel meer flexibiliteit dan de standaard, door de grote fabrikanten, geleverde onderdelen. Doordat alles modulair is opgebouwd bepaalt u zelf welke features voor u van toepassing zijn.

Onze PCB’s zijn ontwikkeld in Nederland en uitsluitend voorzien van hoogwaardige componenten. Hieronder vindt u alle oplossingen die wij u kunnen bieden. Heeft u een technische uitdaging en weet u niet zeker of onze modules de oplossing bieden? Neem contact op en we gaan samen kijken of wij een oplossing kunnen bieden.

XPO Display controller

Uw beste vriend voor maatwerk display behuizingen.

Bent u bezig met een maatwerk toepassing waarin een beeldscherm moet worden gemonteerd en voldoet een standaard scherm niet aan uw wensen? Is het scherm en de daarbij benodigde elektronica bijvoorbeeld te diep, of anderszins niet passend te krijgen, dan hebben wij wellicht dé oplossing.

XPO SmartSensor

Meten is weten!

De oplossingen waarin onze controllers worden gebruikt zijn meestal specifieke narrowcastingsoplossingen die meer vragen dan enkel een display. Daarom kunnen beide controllers uitgebreid worden met de XPO SmartSensor. Dit slimme sensorboard detecteert beweging en u kunt zelf kiezen hoe u deze metingen interpreteert.

Azulle media stick

Laat het formaat u niet voor de gek houden

De Quantum Access mini PC sticks zijn compact maar kan alles wat uw gewone PC, laptop of tablet kan. Deze Intel® stick geeft u toegang tot Windows® 10 op ieder gewenste locatie. Met de ingebouwde HDMI uitgang kunt u het apparaat op iedere scherm met een HDMI ingang aansluiten.

Displays

Vrije keuze voor ieder formaat

De door ons ontwikkelde controllers zijn voorzien van een variabel voedingscircuit en daardoor kunt u deze combineren met ieder formaat display tussen 10 en 55 inch. Wij kunnen bijna alle formaten schermen leveren en hebben de reguliere formaten vaak ook direct op voorraad.

XPO Face Recognition

Wilt u  meer weten van uw doelgroep? Bent u geïnteresseerd in de persoon achter de data? Dan hebben wij voor u de oplossing! U kunt beide controllers namelijk uitbreiden met een Face Recognition sensor. Deze camera module biedt OKAO® Vision technologie voor het herkennen van het menselijk lichaam, handen, gezichten en het inschatten van gezichtsexpressie, kijkrichting, geslacht en leeftijd.