logo

INVITE behuizing

Unieke behuizing

Speciaal voor de INVITE hebben wij een unieke behuizing ontwikkeld. Deze behuizing zorgt voor een aantal unieke kenmerken;

  • Scherm kan eenvoudig op openbare plekken geplaatst worden.
  • Snel en makkelijk te vervangen en onderhouden bij grote aantallen.
  • Geen externe bedrading of onderdelen (muv van de voedingsadapter).
  • U heeft geen aparte ophangbeugel nodig.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u de INVITE displays en spiegels kunt inzetten op locaties waar u met een regulier beeldscherm niet uit de voeten kunt. Zoals openbare gebouwen, toiletruimtes, kleedruimtes, parkeergarages, sportkantines, horecagelegenheden etc.

Ophangsysteem

Voor monteren van INVITE displays en spiegels heeft u geen afzonderlijke ophangbeugel nodig. De behuizing van de schermen beschikt over een geintegreerd ophangsysteem waarmee het scherm direct tegen de wand wordt gemonteerd. Hierdoor zit het scherm altijd mooi (en veilig) strak tegen de muur.

Vandalisme proof

U wilt uw scherm zorgeloos dáár kunnen plaatsen waar deze het best tot zijn recht komt en niet de plek waar toevallig niemand bij kan? Kies dan voor de INVITE  oplossing dat met een gerust hard op iedere openbare plek geplaatst kan worden. Zonder concessie altijd op de plek waar het scherm het best tot zijn recht komt.

Easy maintenance

Door deze losse elementen kunt u, in het geval van storing, eenvoudig de techniek verwisselen zonder dat u het het gehele scherm hoeft te demonteren van de muur. Ook zijn alle losse onderdelen apart te vervangen en gegarandeerd verkrijgbaar. Dit betekent lage onderhoudskosten en hoge uptime.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.

Interesse?