logo

Customize uw scherm

Uw scherm in uw huisstijl

Naast alle technische aspecten is een van de belangrijkste eigenschappen van INVITE dat u deze volledig gepersonaliseerd kunt bestellen. Dit kan variëren van uw eigen logo tot aan een cover met een volledig zelf ontworpen houten omlijsting.

Het mooie van dit systeem is dat behalve deze gepersonaliseerde cover al onze systemen identiek, en dus uitwisselbaar, zijn. Stel u heeft een mooie gepersonalisserde INVITE maar uw logo of interieur veranderd, dan hoeft u alleen de front cover te vervangen. En uw ‘oude’ cover nemen wij netjes terug en wordt hergebruikt of op verantwoorde wijze afgestort.

Voor de cover kunt u momenteel kiezen uit diverse varianten en dit aanbod breiden wij continu verder uit.

Frame cover

De aluminium cover biedt zowel strak design als bescherming tegen misbruik. Het aluminium frame zit strak tegen de muur en geeft het scherm de stevigheid die u wenst bij schermen in openbare gelegenheden. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerking van het aluminium; poedercoaten, anodiseren, borstellen, trommelen en polijsten. Vele mogelijkheden voor een hoogwaardige afwerking van uw beeldscherm in uw eigen stijl.

Frameless cover

Voor een super slick design leveren wij de schermen ook zonder frame. De contstructie is wellicht iets minder vandalismebestendig maar zeker niet minder fraai! Met de overstek van het glas (of spiegel) creëert u een subtiele look waarbij het lijkt alsof het het scherm loshangt van de achtergrond. Wij beschikken over de laatste digitale techniek waardoor ieder ontwerp direct op het glas wordt geprint.

Public Cover

Dit is het sterktste jongetje van de klas! De “Public cover” is volledig vervaardigd van Roestvrijstaal en de glasplaat zit bevestigd aan de binnenzijde van de behuizing. Deze minimalistische oplossing is zeer geschikt voor plaatsing in (parkeer)garages en andere openbare (indoor)locaties waar extra beveiliging van uw hardware gewenst is.

Wooden Cover

Vraagt uw interieur om een prachtige houten omlijsting, dan is dat ook mogelijk! De houten lijst wordt bevestigt op onze universele adapterplaat en daarmee past uw houten cover perfect op het binnenwerk van het scherm. Wij hebben een aantal ontwerpen voor een houten lijst voor u beschikbaar, maar qua ontwerp is iedere vorm mogelijk.

Interesse en wilt u meer weten?