logo

Public Proof en spatwaterdicht

Invite® accepteert iedere uitdaging

De Invite® schermen zijn speciaal ontwikkeld om geplaatst te worden op locaties met weinig toezicht zoals openbare gebouwen, toiletruimtes, horecagelegenheden en kantoren. U wilt uw scherm zorgeloos dáár kunnen plaatsen waar deze het best tot zijn recht komt en niet de plek waar toevallig niemand bij kan. De aluminium voorkap voorzien van gehard glas, in combinatie met het stalen binnenwerk, verzekerd u van een onverwoestbaar scherm dat met een gerust hard op iedere openbare plek geplaatst kan worden. Zonder concessie altijd op de plek waar het scherm het best tot zijn recht komt.

Spatwaterdicht

De constructie is spatwatervrij en beschermd de elektronica tegen water dat neerkomt of opspat tegen het scherm. De voorkant is waterdicht en aan de achterzijde wordt vocht via de muur afgevoerd en kan niet in schadelijke hoeveelheden het apparaat binnendringen. Dit maakt de Invite® display geschikt voor plaatsing in toiletruimtes en kleedkamers.

Gesloten systeem

Het is niet mogelijk om het scherm vanaf de buitenzijde aan te sturen. Onverlaten kunnen het scherm dus niet uitzetten of op een andere wijze beïnvloeden. De bediening van het scherm gebeurd via het centrale Content Management Systeem.

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.