logo

NFC

Haal conversie uit uw touchpoints

De INVITE® schermen zijn bij uitstek geschikt om te plaatsen op plekken (touchpoints) met een relatief lang en vaak ook 1-op-1 contactmoment. Dit biedt de gelegenheid om de doelgroep te activeren tot het bekijken van uw website of het downloaden van uw App. NFC maakt het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen een smartphone en andere NFC apparaten zonder de noodzaak van een pre-installed app zoals bij QR codes. Eén simpele ‘tap’ is alles wat nodig is om contact te maken.

NFC als conversie tool

De Invite schermen zijn optioneel te voorzien van deze NFC techniek. Dus wanneer een passant van het scherm geïnteresseerd is in de content dan hoeft hij/zij slechts zijn/haar smartphone tegen het oplichtende NFC logo te houden. Wanneer op het scherm meerdere type content (afzenders) draait dan komt men eerst op een landingspagina waarop de keuze gemaakt kant worden. XPO Screens CMS ondersteund deze tool, indien u met een ander CMS werkt dan moeten we even kijken of deze software dit ook ondersteund.

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.