logo

Muurbevestiging

Innovatief ophangsysteem

De Invite® displays zijn niet alleen uniek vanwege het design, maar ook vanwege het vernuft. Wij hebben een behuizing ontwikkeld met een geïntegreerd ophangsysteem. De constructie bestaat uit 3 elementen: (1) De aluminium voorkap met verzonken glazen venster, (2) een technische plaat met alle elektronica en (3) de achterzijde van de behuizing. De achterzijde van de behuizing wordt direct op de muur bevestigd.

Nieuwe looks

Wilt u een ander design van uw Invite® display? Dat kan eenvoudig, u vervangt namelijk alleen de voorkap. Dus geen volledige demontage van de schermen en ook geen investeringen in compleet nieuwe systemen. Dus met een beperkte investering kunnen uw displays weer jaren mee.

Strak tegen de muur

Door het unieke ophangsysteem zit uw scherm strak tegen de muur, wat voor dit segment (public-proof) schermen ideaal is. Het is hierdoor niet mogelijk om het scherm vast te pakken en van de muur te trekken. U bent hierdoor in staat om deze schermen te plaatsen op plekken die met een gangbaar display niet mogelijk zijn.

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.

Image
Image
Image
Frame
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Easy maintenance

Door deze losse elementen kunt u, in het geval van storing, eenvoudig de techniek verwisselen zonder dat u het het gehele scherm hoeft te demonteren van de muur. Ook zijn alle losse onderdelen apart te vervangen en gegarandeerd verkrijgbaar. Dit betekent lage onderhoudskosten en hoge uptime.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.