logo

Customize uw scherm

Uw scherm in uw huisstijl

Niet alleen de technische configuratie maar ook het design kun u bij het Invite® Display volledig zelf samenstellen. De behuizing is gemaakt van aluminium en glas en beide bieden de gelegenheid tot maatwerk.

De aluminium profielen

De omlijsting van het scherm is gemaakt van aluminium en wordt door ons standaard in gepoedercoat wit, zwart of clearcoat geleverd. Maar de mogelijkheden van poedercoaten zijn enorm uitgebreid en bieden u de mogelijkheid om het scherm in bijna ieder gewenste kleur uit te voeren. Ook zijn speciale afwerkingen mogelijk, zoals: Carbon, RVS-look, chroomlook en titaniumlook.

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat wij graag uw ideeën vernemen om te kijken of wij deze kunnen verwezenlijken.

Glazen venster

De hele voorzijde van het Invite® display is van glas. Standaard wordt deze glasplaat door ons geleverd in wit, zwart en grijs maar kan optioneel worden uitgevoerd in ieder gewenste kleur of ontwerp. Er zijn een aantal technieken die we kunnen gebruiken. Bij een volledige (RAL) kleur is zeefdruk waarschijnlijk het meest geschikt. Maar wanneer u een motief of ander creatief design wenst dan is digitaal printen waarschijnlijk de meest geschikte optie.

Uw eigen logo

Omdat wij de glasplaat custom voor u kunnen leveren kunt u deze ook voorzien van uw eigen logo op de plek van het XPO logo. Zo voert u uw corporate identity door tot in de kleinste details.

Invite® mirror

Als alternatief voor het glas is het ook mogelijk om hier een spiegel te plaatsen. Zo maakt u van uw Invite® Display een Invite® media mirror.