logo

INVITE® Mirror

De INVITE® Mirror

Ons INVITE® scherm kan ook worden uitgevoerd als digitale spiegel, oftewel digital mirror. Technisch is een INVITE® Mirror identiek aan de INVITE® Display. Het enige verschil is de buitenkap aan de voorzijde. Bij de spiegelvariant is de buitenkap voorzien van een brede bezel met een transparante spiegel. De brede omlijsting kan uiteraard weer in iedere kleur worden uitgevoerd en past daarmee in ieder interieur.Download hier de INVITE® productinformatie.

Wat maakt de INVITE® Mirror uniek?

INVITE® Mirrors interessant voor:

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.

Image
Image
Image

Diverse toepassingen

De INVITE® mirrors zijn public proof en kunnen dus ook eenvoudig geplaatst worden op diverse locaties. De meest voor de hand liggende locatie is uiteraard de plek boven de wastafel maar denk ook aan showrooms, hotelkamers, wachtruimtes, kleedkamers, et cetera. Alle plekken die een ideaal touchpoint bieden voor een spiegel. Uw communicatie lift mee op dit ludieke contactmoment is verzekerd van een hoge attentiewaarde.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.