logo

Uw scherm in uw huisstijl

Uw scherm in uw huisstijl

Veel interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten hebben houden niet van het plaatsen van beeldschermen in een interieur. Grote zwarte elementen in een, verder volledig doordacht ontwerp, vindt men niet wenselijk. Met de introductie van INVITE® Screens is de tijd voorbij dat een beeldscherm aan de muur een noodzakelijk kwaad is. De Invite® displays kunnen volledig naar wens worden uitgevoerd in iedere kleur en design.

Uw eigen logo

Alle INVITE® Screens kunnen worden voorzien van uw eigen logo. Wanneer u gekozen heeft voor onze SmartSensor optie is het logo zelfs verlicht door middel van LED.

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0) 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.

De behuizing is gemaakt van aluminium en glas en beide materialen bieden de gelegenheid tot prachtig maatwerk. De aluminium profielen kunnen in iedere kleur worden gepoedercoat of geanodiseerd. Maar ook zijn wraps met vinyl in ieder design of hout-, lederlook ook mogelijk. Ook de glasplaat kan worden uitgevoerd in iedere kleur en design en tevens worden voorzien van uw eigen (verlicht) logo.

In plaats van afbreuk te doen aan uw interieur voegt het Invite® display dus juist iets toe.

De Invite® displays konden worden voorzien van ons eigen verlichte logo. Dit was voor de herkenbaarheid van onze assets aan potentiële adverteerders, die onze schermen zelf tegenkomen, een vereiste.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.