logo

INTERIO® Solutions

Een oplossing voor iedere interieurbouwer

Speciaal voor de interieurbouw hebben wij een inbouwmodule ontwikkeld die eenvoudig verwerkt kan worden in een dikte van 20 tot 30 millimeter. Op deze backplate zijn alle elektronische componenten, denk aan beeldscherm, aansturing, bewegingssensors, mediaplayer en eventueel zelfs face recognition, gemonteerd. Deze montageplaat past vervolgens exact in een uitfrezing in de MDF meubelplaat en vormt samen één geheel met een vlakke achterzijde.

Met deze oplossing bent u, als interieurbouwer, niet meer gebonden aan de formaten (en veranderingen daarin) van diverse schermleveranciers. Met geen enkele andere oplossing kunt u een beeldscherm (21 tot 55 inch) inbouwen in deze diepte.

De backplate leveren wij in een geoptimaliseerde versie voor zowel de landscape als de portrait weergave. Voor beide versies zijn de componenten optimaal gepositioneerd.

Spiegel of glas

Bij onze INTERIO® oplossing kunt u het scherm zowel achter glas als achter een transparante spiegel plaatsen. Bij een glasplaat wordt het gedeelte buiten het beeldformaat voorzien van een screen dat kan worden voorzien van iedere willekeurig design. Bij de spiegel is het beeldscherm nagenoeg onzichtbaar verborgen achter de transparante spiegel.

Diverse oplossingen

Maatwerk meubulair

Met de INTERIO® inbouwoplossing kunt u beeldschermen verwerken in ieder type maatwerk meubel. Of het nu gaat om een achterwand in een horecazaak of een barretje voor in een beursstand, alles is mogelijk.

Inbouw spiegels

Wilt u een digitaal scherm verwerken in uw maatwerkmeubel, dan kunt u met de INTERIO® inbouw unit makkelijk uit de weg. Wanneer u het scherm achter een transparante spiegel plaatst, en het scherm uit zet, is het net of het een reguliere spiegel betreft.

Vrijhangende spiegels

Naast inbouwoplossingen creëert u met de INTERIO® oplossing ook heel eenvoudig een vrijhangende spiegel. Met de minimale afmeting van de backplate zelf in acht genomen, kan deze worden uitgevoerd ieder gewenst formaat. Nergens vindt u een oplossing zo strak tegen de muur!

Badkamer spiegel

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over deze mogelijkheden, neem dan contact op met ons voor een advies op maat.

2theloo media mirror

Voor 2theloo hebben wij een maatwerk oplossing ontwikkelt. Hiervoor is een bracket gemaakt waarop alle elektronica is gemonteerd. Deze bracket zit verwerkt in de deur boven de wastafel. Het scherm, de mediaplayer en de sensoren zitten keurig netjes achter de spiegel weggewerkt waardoor de consument het scherm en de elektronica niet ziet.

Klik hier voor de gehele 2theloo case.

Wij hebben alle partijen gesproken die zich bezighouden met digitale spiegels en maatwerk displays en niemand kon onze spiegel aanpassen zonder de functionaliteit en uitstraling aan te tasten. Tot wij in contact kwamen met XPO Screens zij kregen het voor elkaar om alles te verwerken in de dikte van onze spiegel. Magistraal!

- Bram Gleichman