logo

INTERIO® Mirror

Voor een spiegel op maat

De INTERIO Mirror is op het gebied van maatvoering de meest flexibele oplossing in de markt. De omvang van de spiegel en het beeldschermformaat staan namelijk los van elkaar.

Van groot tot klein

Qua formaat is alles mogelijk met de INTERIO Mirror. Om úw ideale combinatie van beeldscherm en spiegel te bepalen gaan we daarom altijd eerst uit van de door u gewenste maat (h x b) spiegel. Binnen dit kader kijken we naar het gewenste formaat beeldscherm. Of beeldschermen, want het is ook mogelijk meerdere beeldschermen in 1 spiegel te verwerken. Omdat achter de semi-transparante spiegel het beelscherm zelf niet zichtbaar is, oogt ook dit als één geheel.

Wat maakt de INTERIO Mirror uniek?

INTERIO Mirrors interessant voor:

Geïnteresseerd of wilt u hierover meer weten? Neem contact op +31 (0)30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ons ook contacten via het contactformulier.

Diverse toepassingen

De INTERIO Mirror is perfect in te zetten als sjieke designspiegel in de toiletruimte van uw hoofdkantoor. De strakke spiegel genereert een uniek 1-op-1 contact.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.