logo

Interieur & Design

Design to be Different

Onze Interio is de maatwerk oplossing voor elke desinger en/of interieur bouwer. Wij maken geen “dertien in een dozijn” oplossingen, maar wij bieden alle mogelijkheden om audiovisuele oplossingen volledig in uw ontwerp te integreren. Vanaf nu is een beeldscherm niet langer een noodzakelijk kwaad maar onderdeel van het totale ontwerp.

 

INVITE® Displays en Mirrors

De INVITE® Displays en Mirrors zijn de enige schermen in de markt die volledig in uw eigen ontwerp uitgevoerd kunnen worden. Of u nu bezig bent met een slick Italiaans of een sfeervol brocant interieur.

In iedere kleur leverbaar

De INVITE® kan in iedere kleurstelling worden besteld daardoor past de INVITE® in iedere interieurstijl.

Diverse afwerking mogelijkheden

Wij bieden ook verschillende afwerkingen mogelijk. Bijvoorbeeld: poedercoat, anodiseren, een wrap in vinyl met een eigen ontwerp of een leer/houtlook.

logo met duurzame ledverlichting

Tot slot kan de INVITE® worden voorzien van uw eigen (LED) verlichte logo. Dit is de perfecte manier om in stijl toch naar uw bedrijf te refereren.

 

INTERIO® Solution

Bent u bezig met maatwerk meubilair en moeten daarin naadloos beeldschermen verwerkt worden? Denk aan een spiegelwand met verborgen beeldschermen of een scherm in een (badkamer)meubel. De INTERIO® is dan uw ideale oplossing.

Makkelijk integreerbaar

De INTERIO® Solution is ideaal voor maatwerk meubilair waarin naadloos beeldschermen verwerkt moeten worden. Denk aan een spiegelwand met verborgen beeldschermen of een scherm in een (badkamer)meubel.

Flinterdun in de breedte

Met onze speciale inbouwoplossing voor schermen van 21 tot 55 inch verwerkt u alle elektronica in een meubelplaat van 20 tot maximaal 30 millimeter dik. Onze inbouwoplossing maakt geen gebruik van een onhandige VESA beugel maar, wordt  geïntegreerd in het MDF paneel.

Ideaal als vrij hangende spiegel

De INTERIO® Solution is ook een goede keuze als u liever een vrij hangende spiegel toevoegt aan uw interieur als audiovisuele oplossing. De INTERIO® Solution kunt u bestellen in ieder gewenste lengte en breedte maat.

Heeft u interesse in onze oplossingen?