logo

Interieur & Design

Designed to be different

Dat is niet voor niets ons adagium… Wij maken geen “dertien in een dozijn” oplossingen maar bieden u – als designer en/of interieurbouwer – alle mogelijkheden om AV oplossingen volledig in uw ontwerp te integreren. Vanaf nu is een beeldscherm niet langer een noodzakelijk kwaad maar onderdeel van het totale ontwerp.

INVITE® Displays en Mirrors

De INVITE® Displays en Mirrors zijn de enige schermen in de markt die volledig in uw eigen ontwerp uitgevoerd kunnen worden. Of u nu bezig bent met een slick Italiaans of een sfeervol brocant interieur, de INVITE® kan in iedere kleurstelling worden besteld, INVITE® past in iedere interieurstijl. Niet alleen de kleurkeuze kunt u zelf bepalen er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk zoals poedercoat, anodiseren of een wrap in vinyl met een eigen ontwerp of leer-/houtlook. En als laatste punt op de i kan de INVITE® worden voorzien van uw eigen (LED) verlicht logo.

INTERIO® Solution

Bent u bezig met maatwerk meubilair en moeten daarin naadloos beeldschermen verwerkt worden? Denk aan een spiegelwand met verborgen beeldschermen of een scherm in een (badkamer)meubel. De INTERIO® is dan uw ideale oplossing.

Met onze speciale inbouwoplossing voor schermen van 21 tot 55 inch verwerkt u alle elektronica in een meubelplaat van 20 tot maximaal 30 millimeter dik. Zonder VESA beugel maar geïntegreerd in het MDF paneel.

Overigens doet de INTERIO® het ook heel erg goed als vrij hangende spiegel. U kunt deze bestellen in ieder gewenste lengte en breedte maat.

Geïnteresseerd!

Bent u bezig met een project en wilt u kijken of een van onze oplossingen van toepassing kunnen zijn? Neem dan contact op met ons via +31 (0) 30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Custom Design

Een van de unieke eigenschappen van de INVITE® displays is dat u deze volledig in uw zelfgekozen kleurencombinatie kunt bestellen. Ook wordt het scherm voorzien van uw eigen logo.

Wij hebben gekozen voor XPO Screens vanwege het maatwerk in de hard- en software. Daarnaast lopen onze uitzendingen zo goed als foutloos.

- Oskar van Son, Altermedia B.V.