logo

Hospitality

Communiceren met uw gasten

Dat doet u natuurlijk continu. Bij het verwelkomen, tijdens het praatje aan de bar en bij het opnemen van de bestelling. Er gaat niets boven persoonlijke interactie!

Maar u kunt onmogelijk allen nieuwtjes, aankomende evenementen, nieuwe dranken en gerechten met alle klanten bespreken en daarnaast bent u ook niet altijd bij het klantcontact van het personeel. Daarom tref je vaak communicatiemiddelen aan zoals een krijtbord, posters en eventueel een flyer op tafel. Maar dit kan veel beter en efficiënter…

Digital signage

Voor ècht effectief communiceren kiest u voor digital signage! Op deze manier heeft u altijd de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek. Met een goed Content Management Systeem (CMS) beheert u eenvoudig de content op uw schermen. Heeft u meerdere winkels op verschillende locaties? Geen probleem! U past de content centraal aan.

Waarom interessant?

  • Real-time / dynamische content. Juiste aanbieding op het juiste moment
  • Bewegende beelden mogelijk met geluid
  • Centraal aangestuurd
  • Koppelingen (API) met andere systemen zoals bijvoorbeeld uw kassasysteem
  • Koppelingen met uw social kanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter
  • Hogere customer experience

Waarom XPO Screens?

Wij geloven niet dat het formaat van het scherm zorgt voor maximale impact van de content. Wij geloven er in dat optimale beklijving uiteindelijk zorgt voor maximale impact van de content. Daarom hebben wij oplossingen ontwikkelt die geplaatst kunnen worden op de plaatsen die de meeste attentiewaarde genereren. Dit zijn vaak Locaties die niet direct voor de hand liggen of locaties waarbij het mogelijk is om reguliere oplossing te plaatsen.

INVITE®Displays

INVITE® Displays zijn perfect voor communicatie op de juiste plekken. Denk aan; Toiletten, verkeersruimtes, bij liften etc. INVITE® Displays kunnen in ieder design en iedere kleurstelling worden besteld. Dus ook uw interieurarchitect heeft geen moeite meer met de adoptie van een beeldscherm in uw interieur! Tevens zijn de INVITE® schermen public proof en kunnen dus zonder zorgen op ieder gewenste plek en eenvoudig Geplaatst worden.

INVITE® Mirrors

INVITE® Mirrors zijn volledig gelijk aan de INVITE® Displays, maar dan voorzien van een transparante spiegel. Daarmee ideaal als spiegel boven uw wastafel, in een kleedkamer of in andere openbare ruimtes waar spiegels vereist zijn. Deze displays zijn voorzien van beweging sensoren waardoor u de beelden kunt laten verkleinen of verdwijnen wanneer iemand voor de spiegel staat. Wanneer men verder van de spiegel staat is de content fullscreen.

INTERIO®Mirror (volledig geïntegreerd)

De INTERIO® Mirror is de beste vriend voor uw maatwerk interieurbouwer. Met deze oplossing kunt u zeer eenvoudig digitale beeldschermen van minimaal 21 tot maximaal 55 inch verwerken in uw interieur. Dit kan o.a. achter een spiegel(wand) maar natuurlijk ook achter glas. Al onze elektronica (scherm, aansturing, player, sensoren) passen in een compacte meubelplaat van maximaal 30 millimeter diepte. De combinatie van deze eigenschappen maakt de INTERIO® Mirror uniek.

Content Management Systeem (CMS)

Wij leveren onze hardware optioneel met een gebruiksvriendelijk CMS. Met ons CMS maakt u eenvoudig verschillende templates en legt u koppelingen met andere informatiebronnen. Ook kan ons CMS eenvoudig worden geïnstalleerd op andere hardware zodat u alle devices centraal kunt aansturen. Maar, wanneer u al met een CMS werkt waar u tevreden over bent, is het ook mogelijk om onze schermen daar aan te koppelen. Ons hardware systeem is onafhankelijk.

Mediapartner Altermedia

XPO Screens heeft een goede samenwerking met Altermedia. Altermedia is Nederlands grootste media-exploitant binnen horeca en bioscopen. Bij geschiktheid van uw locatie bestaat de mogelijkheid dat Altermedia de volledige investering wilt doen in de hardware. Om er achter te komen of uw locatie in aanmerking komt en wat hier nog meer bij komt kijken kunt u hier klikken voor meer informatie. Altermedia staat u graag te woord en geeft graag antwoord op al uw vragen.

Interesse? Bel +31 (0) 30 208 12 02 voor Gratis advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.