logo

Hospitality

Communiceer met uw gasten

Dat doet u natuurlijk continu. Bij het verwelkomen, tijdens het praatje aan de bar en bij het opnemen van de bestelling. Diverse onderwerpen komen daarbij aan bod; nieuwtjes, aankomende evenementen, nieuwe dranken en gerechten. Er gaat niets boven persoonlijke interactie!

Maar u kunt onmogelijk iedere klant spreken en daarnaast bent u ook niet altijd bij het klantcontact van het personeel. Daarom tref je vaak communicatiemiddelen aan zoals een krijtbord, posters en eventueel een flyer op tafel. Maar dit kan beter en efficiënter…

Digital signage

Voor ècht effectief communiceren kiest u voor digital signage! Op deze manier heeft u altijd de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek. Met een goed Content Management Systeem (CMS) beheert u eenvoudig de content op uw schermen. Heeft u meerdere winkels op verschillende locaties? Geen probleem! U past de content centraal aan.

Waarom interessant?

  • Real-time / dynamische content. Juiste aanbieding op het juiste moment
  • Bewegende beelden mogelijk met geluid
  • Centraal aangestuurd
  • Koppelingen (API) met andere systemen zoals bijvoorbeeld uw kassasysteem
  • Koppelingen met uw social kanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter
  • Hogere customer experience

Wat kunnen wij u bieden op dit gebied?

Wij geloven niet in het formaat van het scherm maar voor optimale impact voor maximale beklijving van de content. Daarom hebben wij oplossingen ontwikkelt die geplaatst kunnen word dáár waar deze de meeste attentiewaarde genereren. Locaties die wellicht niet direct voor de hand liggen of mogelijk zijn met een reguliere oplossing.

INVITE® Displays

Deze digitale schermen zijn perfect voor communicatie op de juiste plekken. Denk aan; Toiletten, verkeersruimtes, bij liften etc. INVITE® Displays kunnen in ieder design en iedere kleurstelling worden besteld. Dus ook uw interieurarchitect heeft geen moeite meer met de adoptie van een beeldscherm in uw interieur! Tevens zijn de INVITE® schermen public proof (ook wel genoemd hufterproof) en kunnen dus zonder zorgen op ieder gewenste plek geplaatst worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het behoud van de schermen.

INVITE® Mirrors

Volledig gelijk aan de INVITE® Displays maar dan voorzien van een transparante spiegel. Daarmee ideaal als spiegel boven uw wastafel of eventueel in een kleedkamer. De INVITE® Mirrors zijn voorzien van beweging sensoren waardoor u de beelden kunt laten verkleinen (of verdwijnen) wanneer iemand recht voor de spiegel staat. Wanneer men verder van de spiegel staat is de content fullscreen.

INTERIO Mirror

De INTERIO® Mirror is de beste vriend voor uw interieurbouwer. Met deze oplossing kunt u zeer eenvoudig beeldschermen van 21 tot 55 inch verwerken in uw maatwerk interieur. Vaak ook achter een spiegel(wand) maar ook goed mogelijk achter glas. Al onze elektronica (scherm, aansturing, player, sensoren) passen in een meubelplaat van maximaal 30 millimeter diepte.

Content Management Systeem (CMS)

Wij leveren onze hardware optioneel met een uitermate gebruiksvriendelijk content management systeem. Met ons CMS maakt u zeer eenvoudig verschillende templates aan en legt u koppelingen met andere informatiebronnen. Ook kan ons CMS eenvoudig worden geïnstalleerd op andere (reeds aanwezige) hardware zodat alle devices kunnen worden aangestuurd met één centraal systeem. Maar wanneer u reeds met een CMS werkt en daar tevreden over bent en onze schermen juist daar aan wilt toevoegen is dat ook mogelijk. Onze hardware is systeem onafhankelijk.

Interesse en wilt u meer weten?

Neem contact met ons op +31 (0) 30 208 12 02 voor een advies op maat. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Mediapartner Altermedia

XPO Screens heeft een samenwerking met Altermedia, Nederlands grootste media-exploitant binnen horeca en bioscopen. Bij geschiktheid van uw locatie bestaat de mogelijkheid dat Altermedia de investering doet in de hardware. Klik hier voor meer informatie.